Arkitektritat hus vs kataloghus

Ska du börja bygga hus och funderar som bäst på vilket hus i katalogen du ska välja?


Ett kataloghus behöver inte bli billigare (om det är enda anledning till att man väljer kataloghus) än ett arkitektritat hus utan det kan rentav bli billigare med ett arkitekthus. En arkitekt kan hjälpa dig med att hitta billigare alternativ genom omdisponeringar och mer flexibla och effektiva lösningar. Arkitektens främsta egenskap är att han låser sig inte till en given lösning utan ser till att ge dig en ekonomisk, estetisk och funktionell lösning. För du vill väl ha något som fungerar i längden?


Kom ihåg att arkitekten hjälper dig att analysera dina behov så att din byggnad blir anpassad till just dig och ingen annan!


Kommentarer
Postat av: [room] by sofie

Helt rätt, sååå bra skrivit!!



Många tror att när man tar in hjälp (...oavsett vad)så blir det DYRT.

...men tänk bara tex en personal shopper. Hur många felköp har man inte gjort i sina dar, hur mycket pengar har man inte lagt på kläder som aldrig använts??! Likadant med inredning...det är inte helt lätt att få en röd tråd genom sitt hem...istället så åker man till Ikea och återigen har man lagt ut tusentals kronor på något som kanske inte är såå genomtänkt!!



Nej, ta in arkitekten! Det lönar sig...



Hoppas du har en skön sommar!

Kram SOfie

2009-07-23 @ 09:30:12
URL: http://roombysofie.blogspot.com
Postat av: Laila

Tja snyggo! :) Puss <3

2009-07-23 @ 17:38:44
URL: http://blog.lailaaziz.com
Postat av: Fastighetstjejen

Instämmer helt o fullt i vad du säger Sofie! Man tror jämt att man sparar pengar på att tänka själv istället för att anlita experter som förmodligen kan göra priset i slutändan mycket billigare.. O det känns ju särskilt viktigt med ett hus!

2009-07-29 @ 20:56:24
URL: http://fastighetstjejen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0